Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
- Κόβουμε με μαχαίρι το ψαρονέφρι σε χοντρές φέτες (μενταγιόν).
- Πατάμε ελαφρά με την παλάμη να φαρδύνουν τα μενταγιόν.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Αλείφουμε ένα ταψί με ελάχιστο ελαιόλαδο.
- Τοποθετούμε μέσα τα μενταγιόν και ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.
ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ
- Τα καλύπτουμε με λαδόκολλα και από πάνω με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε στους 200°C για 20΄ στις αντιστάσεις.
- Αφαιρούμε το κάλυμμα.
- Αλείφουμε κάθε μενταγιόν με λίγη μουστάρδα.
- Καλύπτουμε με 1 κ.σ. γιαούρτι και πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
- Ψήνουμε τα μενταγιόν ξεσκέπαστα για 10΄ μέχρι να ροδίσουν.
- Σερβίρουμε με ψητά λαχανικά.