Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ µΕ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟµΑΤΑΣ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ µΕ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟµΑΤΑΣ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε πρώτα σε πλασοτέ κατσαρόλα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε να γυαλίσει για 2 με 3 λεπτά (χωρίς να πάρει χρώμα).
- Ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε το χοιρινό να βράσει για 50 λεπτά περίπου, έως ότου μισομαλακώσει.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τον αρακά.
- Εάν το κρέας έχει τραβήξει όλα του τα υγρά συμπληρώνουμε ελάχιστο νερό.
- Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει έως ότου μαλακώσει καλά τόσο το κρέας όσο και ο αρακάς.
- Προς το τέλος του βρασμού αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.
- Το φαγητό πρέπει να μείνει σχεδόν με το λάδι του, χωρίς πολλά ζουμιά.
- Αγαπάτε τα λαδερά φαγητά; Εδώ θα βρείτε περισσότερες εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές, ιδανικές για το καθημερινό σας μαγείρεμα.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ