Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΤΣΑ ΤΣΙΑΠΑΤΑ
Εξοπλισμός
Ταψί
Φούρνος
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΤΣΑ ΤΣΙΑΠΑΤΑ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΤΣΑ ΤΣΙΑΠΑΤΑ
- Κόβουμε πρώτα την τσιαπάτα οριζόντια με ένα μαχαίρι και τη χωρίζουμε σε 2 κομμάτια.
- Με ένα πινέλο την αλείφουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.
- Μοιράζουμε στα 2 κομμάτια τσιαπάτα τη σάλτσα ντομάτας.
- Πασπαλίζουμε με τα τυριά, τις φέτες κρεμμυδιού και, τέλος, αραδιάζουμε ομοιόμορφα τα λουκάνικα, κομμένα σε φέτες.
- Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο 200°C στις αντιστάσεις για 15΄, μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ξεροψηθεί η τσιαπάτα.