Για τη πίτσα τσιαπάτα
Κόβουμε πρώτα την τσιαπάτα οριζόντια με ένα μαχαίρι και τη χωρίζουμε σε 2 κομμάτια.
Με ένα πινέλο την αλείφουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Μοιράζουμε στα 2 κομμάτια τσιαπάτα τη σάλτσα ντομάτας.
Πασπαλίζουμε με τα τυριά, τις φέτες κρεμμυδιού και, τέλος, αραδιάζουμε ομοιόμορφα τα λουκάνικα, κομμένα σε φέτες.
Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο 200°C στις αντιστάσεις για 15΄, μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ξεροψηθεί η τσιαπάτα.