Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ
- Σε μικρή κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε τη μαργαρίνη με την κουβερτούρα και το ζαχαρούχο γάλα.
- Όταν λιώσουν, προσθέτουμε το κακάο κοσκινισμένο και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί.
- Απλώνουμε τη σφολιάτα στον πάγκο. Αλείφουμε με την κρέμα σοκολάτας και την απλώνουμε καλά σε όλη την επιφάνεια με σπάτουλα ή φαρδύ μαχαίρι.
- Πασπαλίζουμε με τα φουντούκια.
- Ρολάρουμε τη μια μακριά πλευρά μέχρι τη μέση του φύλλου. Ρολάρουμε και την άλλη μακριά πλευρά μέχρι να συναντηθούν τα 2 ρολά και να κολλήσουν κατά μήκος.
- Βρέχουμε με πινέλο την ένωση για να μείνουν ενωμένα στο ψήσιμο.
- Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε σε 14 λεπτές φέτες (μπισκοτάκια). Τα τοποθετούμε οριζόντια σε λαμαρίνα με λαδόκολλα.
- Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 15΄ να ροδίσουν.
- Τα μεταφέρουμε σε σχάρα για να μη νοτίσουν και να παραμείνουν τραγανά.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ