Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΦΥΣΤΙΚΙ
Εξοπλισμός
Μίξερ χειρός
Φόρμα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΦΥΣΤΙΚΙ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε πρώτα σε μπολ το παγωμένο εβαπορέ με το ζαχαρούχο για το παγωτό φυστίκι και με μίξερ χειρός το χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 5΄.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το κάρδαμο, το ροδόνερο και την βανίλια. Χτυπάμε λίγο να ανακατευτούν.
- Προσθέτουμε το χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το φιστίκι.
- Ισομοιράζουμε στα φορμάκια.
- Παγώνουμε για 5-6 ώρες να σφίξουν τα φορμάκια.
- Σχίζουμε τα φορμάκια, αναποδογυρίζουμε σε πιάτο και σερβίρουμε με λιωμένη σοκολάτα.
- Δείτε εδώ όλα τα μυστικά μου για να λιώσετε σωστά τη σοκολάτα.
Διαβάστε αναλυτικά όλα τα μυστικά μου.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ