Εκτέλεση
Βάζουμε πρώτα σε μπολ το παγωμένο εβαπορέ με το ζαχαρούχο για το παγωτό φυστίκι και με μίξερ χειρός το χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 5΄.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το κάρδαμο, το ροδόνερο και την βανίλια. Χτυπάμε λίγο να ανακατευτούν.
Προσθέτουμε το χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το φιστίκι.
Ισομοιράζουμε στα φορμάκια.
Παγώνουμε για 5-6 ώρες να σφίξουν τα φορμάκια.
Σχίζουμε τα φορμάκια, αναποδογυρίζουμε σε πιάτο και σερβίρουμε με λιωμένη σοκολάτα.
Δείτε εδώ όλα τα μυστικά μου για να λιώσετε σωστά τη σοκολάτα.