Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε πρώτα τη σοκολάτα με ένα μαχαίρι.
 - Τη βάζουμε σε κατσαρόλα με χοντρή βάση, προσθέτουμε το βούτυρο καρύδας, το μέλι και την κρέμα καρύδας.
 - Η φωτιά πρέπει να είναι πολύ χαμηλή.
 - Αφήνουμε τα υλικά να λιώσουν, ανακατεύοντας κατά διαστήματα με ένα κουτάλι.
 - Όταν λιώσουν αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά.
 - Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
 - Το βάζουμε σε βάζο και το διατηρούμε στο ψυγείο για 10 ημέρες.
 - Απολαύστε τη σπιτική μερέντα με το πρωινό σας σαν άλειμμα στο ψωμί, σε κέικ, μπισκότα και ό,τι άλλο σας αρέσει.
 









