Νηστίσιμη μερέντα χωρίς ζάχαρη

Νηστίσιμη μερέντα χωρίς ζάχαρη, ιδανική για ειδική διατροφή! Τη χρησιμοποιούμε για άλειμμα σε ψωμί, στο κέικ ή σαν γέμιση σε μπισκότα

Εύκολη
0:07

2 λεπτά

5 λεπτά

νηστισιμη μερεντα

Υλικά

Εξοπλισμός

Κατσαρόλα

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόβουμε πρώτα τη σοκολάτα με ένα μαχαίρι.
  2. Τη βάζουμε σε κατσαρόλα με χοντρή βάση, προσθέτουμε το βούτυρο καρύδας, το μέλι και την κρέμα καρύδας.
  3. Η φωτιά πρέπει να είναι πολύ χαμηλή.
  4. Αφήνουμε τα υλικά να λιώσουν, ανακατεύοντας κατά διαστήματα με ένα κουτάλι.
  5. Όταν λιώσουν αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά.
  6. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
  7. Το βάζουμε σε βάζο και το διατηρούμε στο ψυγείο για 10 ημέρες.
  8. Απολαύστε τη σπιτική μερέντα με το πρωινό σας σαν άλειμμα στο ψωμί, σε κέικ, μπισκότα και ό,τι άλλο σας αρέσει.
Απόρρητο