Νηστίσιμη μερέντα χωρίς ζάχαρη
Νηστίσιμη μερέντα χωρίς ζάχαρη
Τέλεια σπιτική μερέντα νηστίσιμη χωρίς ζάχαρη ιδανική για άλειμμα σε ψωμί, για κέικ, ή γέμιση σε μπισκότα.
Για τη σπιτική νηστίσιμη μερέντα χωρίς ζάχαρη
- Ψιλοκόβουμε πρώτα τη σοκολάτα με ένα μαχαίρι.
- Τη βάζουμε σε κατσαρόλα με χοντρή βάση, προσθέτουμε το βούτυρο καρύδας, το μέλι και την κρέμα καρύδας.
- Η φωτιά πρέπει να είναι πολύ χαμηλή.
- Αφήνουμε τα υλικά να λιώσουν, ανακατεύοντας κατά διαστήματα με ένα κουτάλι.
- Όταν λιώσουν αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά.
- Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
- Το βάζουμε σε βάζο και το διατηρούμε στο ψυγείο για 10 ημέρες.
- Διαβάστε και όλα τα μυστικά για να λιώνετε πάντα σωστά τη σοκολάτα σας.
- Απολαύστε τη σπιτική νηστίσιμη μερέντα με το πρωινό σας σαν άλειμμα στο ψωμί, σε κέικ, μπισκότα και ό,τι άλλο σας αρέσει.