Για τη νηστίσιμη μερέντα
Ψιλοκόβουμε πρώτα τη σοκολάτα με ένα μαχαίρι.
Τη βάζουμε σε κατσαρόλα με χοντρή βάση, προσθέτουμε το βούτυρο καρύδας, το μέλι και την κρέμα καρύδας.
Η φωτιά πρέπει να είναι πολύ χαμηλή.
Αφήνουμε τα υλικά να λιώσουν, ανακατεύοντας κατά διαστήματα με ένα κουτάλι.
Όταν λιώσουν αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
Το βάζουμε σε βάζο και το διατηρούμε στο ψυγείο για 10 ημέρες.
Απολαύστε τη σπιτική νηστίσιμη μερέντα με το πρωινό σας σαν άλειμμα στο ψωμί, σε κέικ, μπισκότα και ό,τι άλλο σας αρέσει.
Διαβάστε και όλα τα μυστικά για να λιώνετε πάντα σωστά τη σοκολάτα σας.
Θέλετε περισσότερες γλυκές νηστίσιμες συνταγές; Βρείτε τες όλες εδώ. Και αν κάνετε διατροφή χωρίς ζάχαρη, εδώ σας έχω περισσότερα φανταστικά γλυκά.