Για τη νηστίσιμη μερέντα
Τέλεια σπιτική μερέντα νηστίσιμη χωρίς ζάχαρη ιδανική για άλειμμα σε ψωμί, για κέικ, ή γέμιση σε μπισκότα.
Ψιλοκόβουμε πρώτα τη σοκολάτα με ένα μαχαίρι.
Τη βάζουμε σε κατσαρόλα με χοντρή βάση, προσθέτουμε το βούτυρο καρύδας, το μέλι και την κρέμα καρύδας.
Η φωτιά πρέπει να είναι πολύ χαμηλή.
Αφήνουμε τα υλικά να λιώσουν, ανακατεύοντας κατά διαστήματα με ένα κουτάλι.
Όταν λιώσουν αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
Το βάζουμε σε βάζο και το διατηρούμε στο ψυγείο για 10 ημέρες.
Διαβάστε και όλα τα μυστικά για να λιώνετε πάντα σωστά τη σοκολάτα σας.
Απολαύστε τη σπιτική νηστίσιμη μερέντα με το πρωινό σας σαν άλειμμα στο ψωμί, σε κέικ, μπισκότα και ό,τι άλλο σας αρέσει.