Εκτέλεση
Για τη σπιτική νηστίσιμη μερέντα χωρίς ζάχαρη, ψιλοκόβουμε πρώτα τη σοκολάτα. Τη βάζουμε σε κατσαρόλα με χοντρή βάση, προσθέτουμε το βούτυρο καρύδας, το μέλι και την κρέμα καρύδας. Η φωτιά πρέπει να είναι πολύ χαμηλή.
Αφήνουμε τα υλικά να λιώσουν, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Όταν λιώσουν αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Το βάζουμε σε βάζο και το διατηρούμε στο ψυγείο για 10 ημέρες.
Διαβάστε και όλα τα μυστικά για να λιώνετε πάντα σωστά τη σοκολάτα σας.
Απολαύστε τη σπιτική νηστίσιμη μερέντα με το πρωινό σας σαν άλειμμα στο ψωμί, σε κέικ, μπισκότα και ό,τι άλλο σας αρέσει.
Θέλετε περισσότερες γλυκές νηστίσιμες συνταγές; Βρείτε τες όλες εδώ. Και αν κάνετε διατροφή χωρίς ζάχαρη, εδώ σας έχω περισσότερα φανταστικά γλυκά.