Σοκολατίνα με μπισκότα

Φανταστική σοκολατίνα με μπισκότα και παντεσπάνι σοκολάτας που πρέπει να δοκιμάσετε

10

20 λεπτά

25 λεπτά

Σοκολατίνα

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΚΑΝΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Εξοπλισμός

Κόσκινο

Μίξερ με κάδο

Φόρμα

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΚΑΝΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Εκτέλεση

ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

    ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

    1. Πρώτα χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη για να αφρατέψουν και να κρεμώσουν.
    2. Ένα ένα προσθέτουμε τα αβγά, χτυπάμε καλά μετά από κάθε αβγό ώστε να το πίνει το μίγμα.
    3. Προσθέτουμε τη βανίλια, το αλάτι και τέλος απαλά ενσωματώνουμε τα κοσκινισμένα υλικά.
    4. Αδειάζουμε σε βουτυρωμένη φόρμα δαχτυλίδι με διάμετρο 23×25 εκ.
    5. Προθερμαίνουμε καλά το φούρνο.
    6. Ψήνουμε στους 170ºC για 25′ και αφήνουμε να κρυώσει καλά.

    ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΕΜΑ

    1. Έπειτα αλέθουμε τα μπισκότα.
    2. Τα βάζουμε σε μπολ.
    3. Τέλος προσθέτουμε το τυρί.
    4. Ανακατεύουμε ζυμώνοντας το μίγμα ώστε να γίνει σοκολατένιο.
    5. Το στρώνουμε πάνω στο παντεσπάνι.
    6. Ζεσταίνουμε την κρέμα.
    7. Μόλις φουσκώσει την ρίχνουμε πάνω στην ψιλοκομμένη σοκολάτα.
    8. Ανακατεύουμε να γίνει ομοιόμορφο, λείο και πυκνό το μίγμα.
    9. Προσθέτουμε το μέλι ανακατεύουμε.
    10. Περιχύνουμε το γλυκό.
    11. Κάνουμε ρίγες με τη λιωμένη λευκή σοκολάτα στην επιφάνεια.
    12. Με τη λάμα του μαχαιριού κάνουμε κάθετες γραμμές στην επιφάνεια και δημιουργούμε σχέδια με τις δυο σοκολάτες.

    ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

    1. Παγώνουμε για 3-4 ώρες να σφίξει.
    2. Αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 20′.
    3. Έπειτα κόβουμε την τούρτα σε τρίγωνα και σερβίρουμε.
    Απόρρητο