Υγρή σοκολατόπιτα

Υγρή σοκολατόπιτα με κουβερτούρα και τα πιο απλά υλικά. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα κομμάτ με μια μπάλα παγωτό δίπλα να την απογειώνει

6

10 λεπτά

15 λεπτά

υγρή σοκολατόπιτα

Υλικά

Εξοπλισμός

Ταψί

Φούρνος

Υλικά

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ.
  2. Τα ανακατεύουμε με σύρμα να ενωθούν.
  3. Βουτυρώνουμε ένα μικρό ταψάκι.
  4. Βρέχουμε και τσαλακώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα, το ανοίγουμε και το στρώνουμε στο ταψί.
  5. Αν θέλουμε ρίχνουμε από πάνω κομμάτια σοκολάτας.
  6. Ότι σοκολάτα έχουμε χρησιμοποιούμε.
  7. Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180°C για 15′.
  8. Όταν το βγάζουμε από το φούρνο είναι αρκετά υγρό.
  9. Όσο κρυώνει σφίγγει, αλλά μέσα στο κέντρο παραμένει ρευστό.
Απόρρητο