Σοκολατόπιτα (υγρή σοκολάτα)
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ.
Τα ανακατεύουμε με σύρμα να ενωθούν.
Βουτυρώνουμε ένα μικρό ταψάκι.
Βρέχουμε και τσαλακώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα, το ανοίγουμε και το στρώνουμε στο ταψί.
Αν θέλουμε ρίχνουμε από πάνω κομμάτια σοκολάτας.
Ότι σοκολάτα έχουμε χρησιμοποιούμε.
Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180°C για 15′.
Όταν το βγάζουμε από το φούρνο είναι αρκετά υγρό.
Όσο κρυώνει σφίγγει, αλλά μέσα στο κέντρο παραμένει ρευστό.
Για μεγαλύτερη απόλαυση σερβίρετε την υγρή σοκολατόπιτα με παγωτό.
Δείτε εδώ τη συνταγή μου για τέλειο και εύκολο παγωτό βανίλια.