Σοκολατόπιτα (υγρή σοκολάτα)
Σοκολατόπιτα (υγρή σοκολάτα)
Κανείς δε μπορεί να αντισταθεί σε αυτή τη σοκολατόπιτα με υγρή σοκολάτα. Είναι σκέτη κόλαση!
Για την υγρή σοκολατόπιτα
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ.
- Τα ανακατεύουμε με σύρμα να ενωθούν.
- Βουτυρώνουμε ένα μικρό ταψάκι.
- Βρέχουμε και τσαλακώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα, το ανοίγουμε και το στρώνουμε στο ταψί.
- Αν θέλουμε ρίχνουμε από πάνω κομμάτια σοκολάτας.
- Ότι σοκολάτα έχουμε χρησιμοποιούμε.
- Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180°C για 15′.
- Όταν το βγάζουμε από το φούρνο είναι αρκετά υγρό.
- Όσο κρυώνει σφίγγει, αλλά μέσα στο κέντρο παραμένει ρευστό.
- Για μεγαλύτερη απόλαυση σερβίρετε την υγρή σοκολατόπιτα με παγωτό.
- Δείτε εδώ τη συνταγή μου για τέλειο και εύκολο παγωτό βανίλια.