• προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 15 λεπτά
551
  • 5 αυγά
  • 250 γραμ. μαλακό βούτυρο
  • 250 γραμ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
  • 3/4 φλ. ζάχαρη
  • 1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ.σ. κακάο
  • 1 κ.γλ υγρή βανίλια
  • 1 πρέζα αλάτι
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτέλεση

    Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ.

    Τα ανακατεύουμε με σύρμα να ενωθούν.

    Βουτυρώνουμε ένα μικρό ταψάκι.

    Βρέχουμε και τσαλακώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα, το ανοίγουμε και το στρώνουμε στο ταψί.

    Αν θέλουμε ρίχνουμε από πάνω κομμάτια σοκολάτας.

    Ότι σοκολάτα έχουμε χρησιμοποιούμε.

    Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180°C για 15′.

    Όταν το βγάζουμε από το φούρνο είναι αρκετά υγρό.

    Όσο κρυώνει σφίγγει, αλλά μέσα στο κέντρο παραμένει ρευστό.

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται