Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και προσθέτουμε το πράσο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το καρότο και το σέλερι.
- Τα ανακατεύουμε να μαραθούν.
- Προσθέτουμε τα λουκάνικα.
- Σοτάρουμε για 3 με 4 λεπτά.
- Τέλος προσθέτουμε το λάχανο και τα ντοματάκια.
- Συμπληρώνουμε 2 φλιτζάνια νερό και βράζουμε για 10 λεπτά.
- Προσθέτουμε το ρύζι και ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.
- Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
- Ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και στύβουμε το λεμόνι.
- Σερβίρουμε αμέσως.