Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΑΡΥ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΑΡΥ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το βούτυρο ή ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά για 3-4΄.
- Προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύουμε να λαδωθεί και προσθέτουμε τον ζωμό, το κάρυ και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
- Ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά, μισοσκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 15΄ περίπου να απορροφηθεί ο ζωμός.
- Είναι έτοιμο όταν στην επιφάνεια του ρυζιού εμφανιστούν τρυπούλες.
- Σερβίρουμε το ρύζι με κάρυ με φρέσκο κόλιανδρο.
- Διαβάστε οπωσδήποτε τα μυστικά μου για τέλειο, σπυρωτό ρύζι πιλάφι, αλλά και όλα τα μυστικά για τα διαφορετικά είδη ρυζιού και πώς θα τα μαγειρέψετε σωστά.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ