Υλικά
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
Εκτέλεση
- Στραγγίζουμε πρώτα τα ροδάκινα από το χυμό.
 - Ανακατεύουμε την κανέλα με τη ζάχαρη.
 - Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και το γάλα και τα ανακατεύουμε με σύρμα.
 - Βάζουμε το βούτυρο σε ταψάκι 25 εκ.
 - Το βάζουμε στο φούρνο στους 170ºC να λιώσει.
 - Ρίχνουμε μεμιάς μέσα το μείγμα αλεύρι – ζάχαρη – γάλα.
 - Προσοχή, δεν ανακατεύουμε καθόλου.
 - Σε όλη την επιφάνεια του γλυκού βάζουμε τα κομμένα ροδάκινα κομπόστα. Δεν ανακατεύουμε τα υλικά.
 - Πασπαλίζουμε κανέλα και ζάχαρη σε όλη την επιφάνεια του γλυκού.
 - Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ºC για περίπου 40′ για να ροδίσει η επιφάνεια.
 - Σερβίρουμε τη ροδακινόπιτα με κουτάλι όσο είναι χλιαρή, με μια μπάλα παγωτό.
 









