Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ CAPRESE
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ CAPRESE
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Για τη σαλάτα caprese, κόβουμε πρώτα σε ροδέλες τις ντομάτες.
- Με τον ίδιο τρόπο κόβουμε σε ροδέλες τα σύκα και τη μοτσαρέλα.
- Τα στήνουμε εναλλάξ ντομάτα, μοτσαρέλα, σύκο σαν βεντάλια σε ανοιχτή πιατέλα.
- Πασπαλίζουμε με τα φρέσκα φύλλα βασιλικού.
- Γαρνίρουμε με το προσούτο και ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Χτυπάμε σε μπολ το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το αλάτι και τη ζάχαρη.
- Περιχύνουμε την σαλάτα με τη σως την τελευταία στιγμή. Ελαφριά, δροσερή και αρωματική.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ