Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Πρώτα ψιλοκόβουμε το λάχανο, το αλατίζουμε και το πιέζουμε ελαφρά να αφήσει τα υγρά του.
- Το βάζουμε στη σαλατιέρα.
- Πλένουμε τα μήλα (δεν τα ξεφλουδίζουμε) και αφαιρούμε την καρδιά και τα κοτσάνια τους.
- Τα κόβουμε σαν σπιρτόξυλα και τα προσθέτουμε στο λάχανο.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα καρύδια και τα ρόδια.
- Χτυπάμε στο μπλέντερ ελαιόλαδο, ξίδι, ζάχαρη, μουστάρδα, μπούκοβο και περιχύνουμε τη σαλάτα.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά και είναι έτοιμη.
- Ταιριάζει τέλεια με ψητά, πουλερικά και γενικά με όλα τα κρεατικά.
Tips
- Σηκώνει μαρινάρισµα και είναι πιο νόστιμη μετά από μερικές ώρες στο ψυγείο.