Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Αφού πλύνουμε καλά τα κολοκυθάκια, τα σκουπίζουμε, τα τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη και τα βάζουμε σε σουρωτήρι.
- Τα πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και τα αφήνουμε να ιδρώσουν για 10΄.
- Τα στύβουμε πολύ καλά, να φύγουν τα υγρά τους.
- Στο μεταξύ καθαρίζουμε το καρότο και το τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη.
- Το βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε το σκόρδο, το σχοινόπρασο, τον άνηθο, το ξίδι, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, τα κολοκυθάκια και αλατοπίπερο.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με κουτάλι.
- Τέλος, προσθέτουμε το γιαούρτι και το τυρί κρέμα. Ανακατεύουμε τη σαλάτα καλά και την παγώνουμε.