Υλικά
Εξοπλισμός
Φόρμα
Φούρνος
Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα μπολ το ανθότυρο και το λιώνουμε με πιρούνι.
- Έπειτα, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το μέλι, το ξύσμα λεμονιού, την κανέλα και τα αυγ;a.
- Τα ανακατεύουμε όλα πολύ καλά μέχρι να έχουμε έναν πυκνό μείγμα.
- Αλείφουμε την ατομική φόρμα του κέικ ή ατομική φόρμα μιας χρήσεως ( 8 περίπου) με ελαιόλαδο.
- Πασπαλίζουμε με αλεύρι και τα τινάζουμε.
- Μοιράζουμε το μείγμα στις φόρμες.
- Ψήνουμε τα μελοπιτάκια στους 170°C βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά.
- Εάν θέλουμε, πασπαλίζουμε τα ζεστά μελοπιτάκια με κανελοζάχαρη ή με λίγο μέλι, αφού τα βγάλουμε ζεστά από το φούρνο.
- Τα σερβίρουμε αμέσως μέσα στη ατομική φόρμα και τα απολαμβάνουμε ζεστά!