Μελοπιτάκια με ανθότυρο
Μελοπιτάκια με ανθότυρο, σε ατομικη φορμα του κεικ για πρωινό, brunch και όχι μόνο!
Για τα μελοπιτάκια με ανθότυρο,
- Βάζουμε σε ένα μπολ το ανθοτυρο και το λιώνουμε με πιρουνι.
- Έπειτα, προσθέτουμε τη ζαχαρη, το μελι, το ξύσμα λεμονιού, την κανελα και τα αυγα.
- Τα ανακατεύουμε όλα πολύ καλά μέχρι να έχουμε έναν πυκνό μιγμα.
- Αλείφουμε την ατομικη φορμα του κεικ ή ατομικη φορμα μιας χρήσεως ( 8 περίπου) με ελαιολαδο.
- Πασπαλίζουμε με αλευρι και τα τινάζουμε.
- Μοιράζουμε το μιγμα σε ατομικη φορμα του κεικ.
- Ψήνουμε τα μελοπιτάκια στους 170°C βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά.
Εάν θέλουμε, πασπαλίζουμε τα ζεστά μελοπιτάκια με κανελοζάχαρη ή με λίγο μελι, αφού τα βγάλουμε ζεστά από το φουρνο.