Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
Εκτέλεση
- Τους πλένουμε καλά και τους στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί.
- Βγάζουμε τους στήμονες από μέσα με προσοχή, να μην τραυματίσουμε το λουλούδι και το τρυπήσουμε, γιατί θα αδειάσει η γέμιση στο τηγάνισμα.
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
- Σε μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης και τα ανακατεύουμε καλά.
- Με ένα κουταλάκι γεμίζουμε το εσωτερικό τους αφήνοντας αρκετό χώρο ώστε να μπορέσουμε να στρίψουμε τις άκρες τους και να φυλακίσουμε τη γέμιση.
- Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να τα φυλάξουμε στην κατάψυξη πολύ καλά σκεπασμένα για να μην καούν από την ψύξη.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
- Βουτάμε ένα-ένα λουλούδι στο κουρκούτι και τα τηγανίζουμε για λίγα λεπτά, να ροδίσουν καλά.
- Τους γάζουμε τους σε απορροφητικό χαρτί.
- Σερβίρονται ζεστοί και λαχταριστοί όσο ακόμη τα τυριά μέσα είναι ζεστά και λιώνουν.