Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
Εξοπλισμός
Κόσκινο
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
Εκτέλεση
- Χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ για αρκετή ώρα μέχρι να ασπρίσει.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και συνεχίζουμε το χτύπημα για 7–8 λεπτά.
- Ρίχνουμε έναν-έναν τους κρόκους και το κονιάκ.
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το προσθέτουμε σταδιακά στο μίξερ μέχρι να σχηματιστεί μια αφράτη, μαλακή ζύμη.
- Πλάθουμε τη ζύμη σε όποιο σχήμα θέλουμε και αραδιάζουμε τα μπισκότα σε ταψί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 25 λεπτά στη μεσαία σχάρα.
- Όταν βγουν ζεστά από το φούρνο, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη για να κολλήσει πάνω τους.
- Απολαμβάνουμε τους κουραμπιέδες χωρίς αμύγδαλα ζεστούς ή αφήνουμε να κρυώσουν και τους μοιραζόμαστε με αγαπημένους.









