Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
Εξοπλισμός
Κόσκινο
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
Εκτέλεση
- Χτυπάμε το βούτυρο γάλακτος στο κάδο του μίξερ για πολλή ώρα μέχρι να ασπρίσει.
- Προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη και συνεχίζουμε το χτύπημα για 7 με 8 λεπτά.
- Ρίχνουμε έναν έναν τους κρόκους μέσα στο κάδο του μίξερ.
- Προσθέτουμε το κονιάκ.
- Με ένα κόσκινο, κοσκινίζουμε το αλεύρι και λίγο λίγο το προσθέτουμε μέσα στο κάδο του μίξερ.
- Η ζύμη πρέπει να είναι αφράτενια και μαλακή.
- Πλάθουμε σε ό,τι σχήμα θέλουμε.
- Τους αραδιάζουμε σε ταψί.
- Τους ψήνουμε για 25 λεπτά περίπου στους 180°C στην μεσαία σχάρα του φούρνου μας.
- Όπως τους βγάζουμε από το φούρνο καυτούς με απαλές κινήσεις γιατί σπάνε.
- Αχνίζουμε ζεστούς με την ζάχαρη άχνη, για να κολλήσει πάνω τους.
- Και είναι έτοιμοι για να τους μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας.