Συκωταριά στην κατσαρόλα

Απίθανη εναλλακτική συνταγή για την αρνίσια συκωταριά λαδορίγανη. Το κονιάκ κάνει όλη τη διαφορά!

Εύκολη
0:55

6

10 λεπτά

45 λεπτά

αρνίσια συκωταριά λαδορίγανη συνταγη

Υλικά

Εξοπλισμός

Κατσαρόλα

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Για την αρνίσια συκωταριά λαδορίγανη, ρίχνουμε πρώτα σε μία κατσαρόλα το λάδι και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τσιγαρίζουμε ελαφρά.
  2. Προσθέτουμε τη συκωταριά κομμένη σε μικρά κομμάτια.
  3. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, 1 κ.γλ. δεντρολίβανο.
  4. Ρίχνουμε το κονιάκ, το χυμό ενός λεμονιού που έχουμε ανακατέψει με 1 κ.γλ. μουστάρδα και αφήνουμε το φαγητό σε σιγανή φωτιά μέχρι να μείνει με το λάδι του.

Η συνταγή είναι της Ελευθερίας Μπαρμπαρίγου.

Απόρρητο