Εκτέλεση
Για την αρνίσια συκωταριά λαδορίγανη, ρίχνουμε πρώτα σε μία κατσαρόλα το λάδι και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τσιγαρίζουμε ελαφρά.
Προσθέτουμε τη συκωταριά κομμένη σε μικρά κομμάτια.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, 1 κ.γλ. δεντρολίβανο.
Ρίχνουμε το κονιάκ, το χυμό ενός λεμονιού που έχουμε ανακατέψει με 1 κ.γλ. μουστάρδα και αφήνουμε το φαγητό σε σιγανή φωτιά μέχρι να μείνει με το λάδι του.
Η συνταγή είναι της Ελευθερίας Μπαρμπαρίγου.