Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Εξοπλισμός
Σχάρα
Φόρμα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο όπου θα ψήσουμε το παντεσπάνι σοκολάτας χωρίς αυγά, στους 180°C βαθμούς.
- Βουτυρώνουμε δύο στρογγυλές φόρμες δαχτυλίδι 22 εκ. ή δύο ταψάκια για παντεσπάνι.
- Στρώνουμε τη λαδόκολλα.
- Κοσκινίζουμε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ, αλεύρι, baking powder και κακάο.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη, ανακατεύουμε, ρίχνουμε το γάλα με τη λιωμένη μαργαρίνη και ανακατεύουμε ξανά.
- Τέλος, προσθέτουμε την τρούφα, ανακατεύουμε απαλά και ισομοιράζουμε στις φόρμες.
- Ψήνουμε για περίπου 35 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθούν.
- Αφήνουμε τα παντεσπάνια να κρυώσουν και μετά ξεφορμάρουμε.
- Τα αφήνουμε σε σχάρα για να στεγνώσουν.
- Κόβουμε οριζόντια σε δύο κομμάτια το κάθε ένα.