Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
- Σε ένα μπολ βάζεις όλα τα υλικά και τα ανακατεύεις μέχρι να ενωθούν καλά.
- Αν το μείγμα είναι αραιό τότε προσθέτεις λίγο τριμμένο αμύγδαλο ή καρύδα.
- Πλάσε τα τρουφάκια καρύδας σε μέγεθος μπουκιάς.
- Κύλησε τα στην τριμμένη καρύδα.
- Διατήρησε τα στο ψυγείο.
- Δοκίμασε και αν θέλεις τρουφάκια με καρύδα πιο γλυκό, πρόσθεσε λίγη στέβια ή άλλο γλυκαντικό της αρεσκείας σας.
- Το τελικό μείγμα πρέπει να είναι μαλακό και να μπορεί να πλάθεται εύκολα.
ΜΥΣΤΙΚΑ
- Το βούτυρο και το γάλα καρύδας που χρησιμοποιείται, προσδίδει μοναδικά αρώματα και υπέροχη υφή στα τρουφάκια καρύδας.
- Η αμυγδαλόψυχα προσφέρει αυτή την ιδιαιτερότητα. Αλλάζει την υφή του μείγματος και όλα αυτά μαζί με τους χουρμάδες δημιουργούν ένα μείγμα ενέργειας νοστιμιάς και γλύκας μοναδικό!
- Θέλεις περισσότερες συνταγές για γλυκά κεράσματα; Βρες τες όλες εδώ!