Για τα τρουφάκια καρύδας
Σε ένα μπολ βάζεις όλα τα υλικά και τα ανακατεύεις μέχρι να ενωθούν καλά.
Αν το μείγμα είναι αραιό τότε προσθέτεις λίγο τριμμένο αμύγδαλο ή καρύδα.
Πλάσε τα τρουφάκια καρύδας σε μέγεθος μπουκιάς.
Κύλησε τα στην τριμμένη καρύδα.
Διατήρησε τα στο ψυγείο.
Δοκίμασε και αν θέλεις τρουφάκια με καρύδα πιο γλυκό, πρόσθεσε λίγη στέβια ή άλλο γλυκαντικό της αρεσκείας σας.
Το τελικό μείγμα πρέπει να είναι μαλακό και να μπορεί να πλάθεται εύκολα.
Μυστικά
Το βούτυρο και το γάλα καρύδας που χρησιμοποιείται, προσδίδει μοναδικά αρώματα και υπέροχη υφή στα τρουφάκια καρύδας.
Η αμυγδαλόψυχα προσφέρει αυτή την ιδιαιτερότητα. Αλλάζει την υφή του μείγματος και όλα αυτά μαζί με τους χουρμάδες δημιουργούν ένα μείγμα ενέργειας νοστιμιάς και γλύκας μοναδικό!
Θέλεις περισσότερες συνταγές για γλυκά κεράσματα; Βρες τες όλες εδώ!