Για τα νηστίσιμα τρουφάκια καρύδας
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τα νηστίσιμα τρουφάκια καρύδας και τα ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν καλά.
Αν το μείγμα είναι αραιό τότε προσθέστε λίγο τριμμένο αμύγδαλο ή καρύδα.
Πλάθουμε τα σοκολατάκια σε μέγεθος μπουκιάς.
Τα κυλάμε στην τριμμένη καρύδα.
Τα διατηρούμε στο ψυγείο.
Δοκιμάζουμε και αν θέλουμε το μίγμα πιο γλυκό, προσθέτουμε λίγη στέβια ή άλλο γλυκαντικό της αρεσκείας μας.
Το τελικό μείγμα πρέπει να είναι μαλακό και να μπορεί να πλάθεται εύκολα.
Το πραγματικά μοναδικό με αυτά τα τρουφάκια καρύδας είναι το πόσο εναλλακτικά υλικά έχουν.
Ενώ τα περισσότερα τρουφάκια έχουν γαλακτοκομικά και σοκολάτα αυτά γίνονται χωρίς αυτά.
Το βούτυρο και το γάλα καρύδας που χρησιμοποιείται, προσδίδει μοναδικά αρώματα και υπέροχη υφή σε αυτές τις σοκολατένιες μπουκιές.
Η αμυγδαλόψυχα προσφέρει και αυτή στην ιδιαιτερότητα αυτών των σοκολατένιων μπουκιών.
Αλλάζει την υφή του μείγματος και όλα αυτά μαζί με τους χουρμάδες δημιουργούν ένα μείγμα ενέργειας νοστιμιάς και γλύκας μοναδικό!
Και αν όλα με όλα αυτά δεν πειστήκατε ένα πράγμα μόνο μένει!
Να τα φτιάξετε, να τα δοκιμάσετε και να μου αφήσετε τις δικές σας εντυπώσεις γι’ αυτά τα υπέροχα τρουφάκια καρύδας.