Νηστίσιμα τρουφάκια καρύδας χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και χωρίς γαλακτοκομικά.

Νηστίσιμα τρουφάκια καρύδας χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και χωρίς γαλακτοκομικά.

  • προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
Βαθμολογήστε

Υλικά

  • Μερίδες 20 τμχ

Για τα νηστίσιμα τρουφάκια καρύδας

  • 1 φλ. γεμάτο ψιλοαλεσμένη αμυγδαλόψιχα
  • 1/2 φλ. ινδική καρύδα
  • 1/4 φλ. γάλα καρύδας
  • 2 κ.σ. κακάο ή χαρουπάλευρο
  • 2 κ.σ. βούτυρο καρύδας λιωμένο
  • 10 χουρμάδες πολτοποιημένους
  • Λίγες σταγόνες υγρή στέβια (προαιρετικά)
  • Λίγη καρύδα για την επικάλυψη
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Δοκιμάστε τις πιο υγιεινές σοκολατένιες μπουκιές, τα τρουφάκια καρύδας. Είναι vegan και νηστίσιμα, χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και χωρίς γαλακτοκομικά αλλά με μπόλικη σοκολατένια γεύση και νοστιμιά. Είναι φουλ στα αρώματα και θα το καταλάβετε αν ρίξετε μια ματιά στα υλικά. Αμυγδαλόψιχα, ινδική καρύδα, γάλα καρύδας, κακάο και χουρμάδες! Μην προσπαθείτε να φανταστείτε το μείγμα από το συνονθύλευμα γεύσεων και αρωμάτων που δημιουργούν αυτά τα υλικά! Απλά μπείτε στην κουζίνα και ετοιμάστε τα. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα μεγάλο μπολ. Μέσα στο μπολ προσθέτετε ένα ένα τα υλικά.

    Για τα νηστίσιμα τρουφάκια καρύδας

    Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τα νηστίσιμα τρουφάκια καρύδας και τα ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν καλά.

    Αν το μείγμα είναι αραιό τότε προσθέστε λίγο τριμμένο αμύγδαλο ή καρύδα.

    Πλάθουμε τα σοκολατάκια σε μέγεθος μπουκιάς.

    Τα κυλάμε στην τριμμένη καρύδα.

    Τα διατηρούμε στο ψυγείο.

    Δοκιμάζουμε και αν θέλουμε το μίγμα πιο γλυκό, προσθέτουμε λίγη στέβια ή άλλο γλυκαντικό της αρεσκείας μας.

    Το τελικό μείγμα πρέπει να είναι μαλακό και να μπορεί να πλάθεται εύκολα.

    Το πραγματικά μοναδικό με αυτά τα τρουφάκια καρύδας είναι το πόσο εναλλακτικά υλικά έχουν.

    Ενώ τα περισσότερα τρουφάκια έχουν γαλακτοκομικά και σοκολάτα αυτά γίνονται χωρίς αυτά.

    Το βούτυρο και το γάλα καρύδας που χρησιμοποιείται, προσδίδει μοναδικά αρώματα και υπέροχη υφή σε αυτές τις σοκολατένιες μπουκιές.

    Η αμυγδαλόψυχα προσφέρει και αυτή στην ιδιαιτερότητα αυτών των σοκολατένιων μπουκιών.

    Αλλάζει την υφή του μείγματος και όλα αυτά μαζί με τους χουρμάδες δημιουργούν ένα μείγμα ενέργειας νοστιμιάς και γλύκας μοναδικό!

    Και αν όλα με όλα αυτά δεν πειστήκατε ένα πράγμα μόνο μένει!

    Να τα φτιάξετε, να τα δοκιμάσετε και να μου αφήσετε τις δικές σας εντυπώσεις γι’ αυτά τα υπέροχα τρουφάκια καρύδας.

    Διαφήμιση
    Διαφήμιση

    Προτεινόμενος εξοπλισμός

    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται