Υλικά
Εξοπλισμός
Ταψί
Φούρνος
Υλικά
Εκτέλεση
- Για να φτιάξουμε αρνί κοντοσούβλι, ζητάμε από τον κρεοπώλη κομμάτια από σπάλα ή καπάκι με μπόλικο λίπος επάνω.
- Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια 4-5 εκ.
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και τα ανακατεύουμε.
- Σκεπάζουμε και αφήνουμε από 3 ώρες έως και μία νύχτα.
- Περνάμε σε δύο μικρές πλατιές σούβλες (για κεμπάπ) το κρέας.
- Τυλίγουμε σφιχτά την κάθε σούβλα χωριστά, σε δύο λαδόκολλες.
- Ακουμπάμε σε ταψί και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 2 ώρες στους 180°C.
- Το σερβίρουμε ζεστό και ζουμερό μόλις το βγάλουμε από το φούρνο.