Εκτέλεση
Για να φτιάξουμε αρνί κοντοσούβλι, ζητάμε από τον κρεοπώλη κομμάτια από σπάλα ή καπάκι με μπόλικο λίπος επάνω.
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια 4-5 εκ.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και τα ανακατεύουμε.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε από 3 ώρες έως και μία νύχτα.
Περνάμε σε δύο μικρές πλατιές σούβλες (για κεμπάπ) το κρέας.
Τυλίγουμε σφιχτά την κάθε σούβλα χωριστά, σε δύο λαδόκολλες.
Ακουμπάμε σε ταψί και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 2 ώρες στους 180°C.
Το σερβίρουμε ζεστό και ζουμερό μόλις το βγάλουμε από το φούρνο.
Διαβάστε και όλα τα μυστικά μου για να μεγειρεύετε σωστά το αρνί κομμάτι – κομμάτι.