Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε το σουσάμι και το μαυροσούσαμο σε μπολ.
- Κόβουμε τη φέτα σε κομμάτια.
- Ταμπονάρουμε στο αλεύρι, να μαζέψει τα υγρά του τυριού.
- Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ.
- Βουτάμε ένα ένα κομμάτι φέτας και έπειτα το πανάρουμε στο σουσάμι.
- Αραδιάζουμε σε λαδόκολλα και βάζουμε λίγο στην κατάψυξη.
- Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά να ροδίσει η κρούστα.
- Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
- Περιχύνουμε με θυμαρίσιο μέλι.
- Αν σας άρεσε η τηγανιτή φέτα με μέλι και σουσάμι, θα λατρέψετε και τις τηγανίτες με τυρί φέτα