Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε το λευκό και το μαύρο σουσάμι σε ένα μπολ.
- Σε ένα άλλο μπολ, χτυπάμε τα αυγά, προσθέτοντας λίγες σταγόνες νερού για να αραιώσει το μείγμα.
- Κόβουμε τη φέτα σε κομμάτια, πάχους περίπου 1,5 εκατοστού.
- Ακουμπάμε τα κομμάτια της φέτας σε απορροφητικό χαρτί για να τραβήξουν την υγρασία.
- Ταμπονάρουμε κάθε κομμάτι σε αλεύρι, ώστε να στεγνώσει καλά η επιφάνεια του τυριού.
- Βουτάμε ένα-ένα τα κομμάτια πρώτα στο αυγό (κρατώντας λίγο για να στραγγίσει το περίσσιο) και μετά τα πανάρουμε στο μείγμα σουσαμιού, ώστε να καλυφθούν ολόκληρα.
- Αφού ετοιμάσουμε όλα τα κομμάτια τα αραδιάζουμε τα παναρισμένα κομμάτια σε αντικολλητικό χαρτί και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 15 λεπτά.
- Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και προσθέτουμε ελαιόλαδο, ώστε να καλυφθεί η βάση του.
- Μόλις κάψει το λάδι, χαμηλώνουμε την ένταση σε μέτρια και τηγανίζουμε τη φέτα σαγανάκι για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η κρούστα.
- Γυρίζουμε το κομμάτι προσεκτικά και τηγανίζουμε και από την άλλη πλευρά.
- Τοποθετούμε τα κομμάτια σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι.
- Περιχύνουμε με θυμαρίσιο μέλι και σερβίρουμε όσο είναι ακόμη ζεστά.