Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το σουσάμι και το μαυροσούσαμο σε μπολ.
Κόβουμε τη φέτα σε κομμάτια.
Ταμπονάρουμε στο αλεύρι, να μαζέψει τα υγρά του τυριού.
Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ.
Βουτάμε ένα ένα κομμάτι φέτας και έπειτα το πανάρουμε στο σουσάμι.
Αραδιάζουμε σε λαδόκολλα και βάζουμε λίγο στην κατάψυξη.
Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά να ροδίσει η κρούστα.
Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Περιχύνουμε με θυμαρίσιο μέλι.
Αν σας άρεσε η τηγανιτή φέτα με μέλι και σουσάμι, θα λατρέψετε και τις τηγανίτες με τυρί φέτα