• προετοιμασία 5 λεπτά
  • μαγείρεμα 5 λεπτά
257
  • 400 γραμ. φέτα σκληρή
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • 3 κ.σ αλεύρι
  • 2 φλ. σουσάμι
  • 1/2 φλ. μαυροσούσαμο
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • θυμαρίσιο μέλι για το σερβίρισμα
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτέλεση

    Ανακατεύουμε το σουσάμι και το μαυροσούσαμο σε μπολ.

    Κόβουμε τη φέτα σε κομμάτια.

    Ταμπονάρουμε στο αλεύρι, να μαζέψει τα υγρά του τυριού.

    Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ.

    Βουτάμε ένα ένα κομμάτι φέτας και έπειτα το πανάρουμε στο σουσάμι.

    Αραδιάζουμε σε λαδόκολλα και βάζουμε λίγο στην κατάψυξη.

    Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά να ροδίσει η κρούστα.

    Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

    Περιχύνουμε με θυμαρίσιο μέλι.

    Αν σας άρεσε η τηγανιτή φέτα με μέλι και σουσάμι, θα λατρέψετε και τις τηγανίτες με τυρί φέτα

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται