Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΣΑΛΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Εξοπλισμός
Ταψί
Φούρνος
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΣΑΛΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αφαιρούμε πρώτα τα φύλλα από τα παντζάρια. Τα πλένουμε πολύ καλά, τρίβοντας τη φλούδα με σφουγγάρι.
- Στρώνουμε διπλό αλουμινόχαρτο σε ταψί.
- Βάζουμε μέσα τα παντζάρια και τα σκόρδα με τη φλούδα τους και περιχύνουμε με ξύδι και ελαιόλαδο.
- Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και σφραγίζουμε τις άκρες του πακέτου για να ψηθούν αεροστεγώς κλεισμένα.
- Ψήνουμε για περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά μέχρι να ψηθούν.
- Ελέγχουμε με τη λάμα του μαχαιριού αν ψήθηκαν.
- Γι’ αυτή τη σαλάτα μπορούμε και να βράσουμε τα παντζάρια, αλλά ψητά γίνονται πιο ωραία.
- Ξεφλουδίζουμε τα παντζάρια αφού κρυώσουν.
- Τα κόβουμε σε κυδωνάτα κομμάτια.
- Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και τα βότανα.
- Προσθέτουμε τα παντζάρια και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.
- Διαβάστε όλα τα μυστικά για να καθαρίσετε, να συντηρήσετε και να μαγειρέψετε σωστά τα παντζάρια.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ