Υλικά
Εξοπλισμός
Γκριλιέρα
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
- Κόβουμε πρώτα τα βερίκοκα στη μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια.
 - Σε αντικολλητικό τηγάνι ή γκριλιέρα, βάζουμε τα βερίκοκα με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω.
 - Ραντίζουμε ελάχιστο λάδι και ξίδι βαλσάμικο και ψήνουμε για 5΄ περίπου να μαλακώσουν ελαφρά αλλά να μη χάσουν το σχήμα τους.
 - Αφήνουμε να κρυώσουν.
 - Βάζουμε όλα τα φύλλα σαλάτας, ρόκα, σταμναγκάθι και iceberg σε ένα μπολ.
 - Χτυπάμε το λαδόξιδο με λίγο αλάτι και περιχύνουμε τη σαλάτα.
 - Ανακατεύουμε πολύ καλά.
 - Βάζουμε τη σαλάτα σε 4 πιάτα, προσθέτουμε τα φύλλα δυόσμου και βασιλικού.
 - Ισομοιράζουμε στα πιάτα και τα ψημένα βερίκοκα, το προσούτο και το τυρί κρέμα.
 - Ραντίζουμε με λίγη κρέμα βαλσάμικου.
 









