Υλικά
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
Εκτέλεση
- Χτυπάμε σε ένα μπολ με το σύρμα τα αυγά να ενωθούν και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
- Ψιλοκόβουμε με μαχαίρι όλα τα λαχανικά, το ζαμπόν και τη γραβιέρα σε μικρά καρέ.
- Τα ρίχνουμε στο μείγμα με τα αυγά και ανακατεύουμε.
- Λαδώνουμε με ένα πινέλο ένα ταψάκι με έξι θήκες για muffins και ισομοιράζουμε μέσα το μείγμα.
- Ψήνουμε τα muffins ομελέτας σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170°C, στον αέρα, στη μεσαία σχάρα για 20 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθούν.
- Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα ξεφορμάρουμε.
- Σερβίρουμε με σαλάτα.
- Αν τα πάρουν τα παιδιά στο σχολείο, τα συνοδεύουμε με κρακεράκια ολικής άλεσης και ντοματίνια. Συμπληρώνουμε με blueberries (ή όποιο άλλο φρούτο έχουμε) για να ολοκληρωθεί σωστά το σχολικό γεύμα.