Εκτέλεση
Χτυπάμε σε ένα μπολ με το σύρμα τα αυγά να ενωθούν και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
Ψιλοκόβουμε με μαχαίρι όλα τα λαχανικά, το ζαμπόν και τη γραβιέρα σε μικρά καρέ.
Τα ρίχνουμε στο μείγμα με τα αυγά και ανακατεύουμε.
Λαδώνουμε με ένα πινέλο ένα ταψάκι με έξι θήκες για muffins και ισομοιράζουμε μέσα το μείγμα.
Ψήνουμε τα muffins ομελέτας σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170°C, στον αέρα, στη μεσαία σχάρα για 20 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθούν.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα ξεφορμάρουμε.
Σερβίρουμε με σαλάτα.
Αν τα πάρουν τα παιδιά στο σχολείο, τα συνοδεύουμε με κρακεράκια ολικής άλεσης και ντοματίνια. Συμπληρώνουμε με blueberries (ή όποιο άλλο φρούτο έχουμε) για να ολοκληρωθεί σωστά το σχολικό γεύμα.