Υλικά
ΓΤΑ ΤΑ PIZZA ROLLS
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
ΓΤΑ ΤΑ PIZZA ROLLS
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε το αυγό και με ένα πιρούνι το χτυπάμε να ομογενοποιηθεί καλά.
- Ανοίγουμε τη σφολιάτα και απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια γιαούρτι αφήνοντας 1 εκ. κενό πάνω και κάτω ώστε να μπορέσουμε να κλείσουμε το ρολό.
- Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και την πάπρικα.
- Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, τη ψιλοκομμένη γαλοπούλα και τα τυριά.
- Αλείφουμε με αυγό από την μία άκρη έως την άλλη στο κάτω μέρος της σφολιάτας και αρχίζουμε να τυλίγουμε το ρολό.
- Κόβουμε σε ρολάκια πάχους 2 εκατοστών.
- Μεταφέρουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και με ένα πινέλο αλείφουμε με αυγό.
- Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε για 22 με 25 λεπτά σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 190ºC.
- Ιδανικό για μπραντς, για ελαφρύ βραδινό γεύμα για όλες τις ώρες.