Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τρίβουμε τα καρότα στο κοπτικό ή σε χοντρό τρίφτη.
- Τα βάζουμε σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε τα πράσινα φύλλα κρεμμυδιών, τη σταφίδα, το αμύγδαλο και το φρέσκο τζίντζερ.
- Προσθέτουμε λίγο ξύσμα πορτοκαλιού.
- Στύβουμε στη σαλάτα χυμό από μισό πορτοκάλι.
- Βάζουμε λίγο αλάτι μέσα στη καροτοσαλάτα.
- Ανακατεύουμε να μαριναριστούν τα υλικά μέχρι να ετοιμάσουμε το dressing της σαλάτας.
- Μέσα σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και χτυπάμε ελαφρά με ένα σύρμα.
- Περιχύνουμε την καροτοσαλάτα.
- Ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαριναριστεί στο ψυγείο για 30′.
- Την σερβίρουμε δροσερή.