Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε χοντρά κομμάτια.
- Τις βάζουμε σε κρύο νερό και προσθέτουμε αλάτι.
- Από την ώρα που θα πάρουν βράση βράζουμε να μαλακώσουν μέχρι να τσιμπιούνται.
- Τις στραγγίζουμε καλά και τις βάζουμε σε μπολ.
- Με ένα πιρούνι όπως είναι ζεστές τις σπάμε σε μπουκιές και περιχύνουμε με το λάδι, το ξύδι, το λεμόνι. Ανακατεύουμε να ποτίσουν
- Αφήνουμε 5’ να πέσει η θερμοκρασία.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε ελέγχουμε το αλατοπίπερο και παγώνουμε.
- Σερβίρεται δροσερή.