Μπισκοτάκια με μαρμελάδα, της Μιρέλας Αντωνιάδου

Μπισκοτάκια με μαρμελάδα, της Μιρέλας Αντωνιάδου

Υλικά

Για τα μπισκότα:
1 βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου,
1 φαρίνα,
1 αυγό,
3 βανίλιες,
100 γρ. ζάχαρη άχνη

Για τη διακόσμηση:
200 γρ. ζάχαρη άχνη,
μαρμελάδα βύσσινο ή ροδάκινο


Εκτέλεση

Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί με κουτάλι, για να φτιάξω τη ζύμη για τα μπισκότα.
Τα βάζω 1/2 ώρα στο ψυγείο να σφίξουν.

Με κουπ-πατ κάνω τα σχέδια.
Ψήνω για 15΄ σε μέτρια θερμοκρασία.

Αμέσως μόλις τα βγάλω, πριν κρυώσουν, βάζω στο ολόκληρο μπισκότο λίγη μαρμελάδα και στο άλλο ζάχαρη άχνη και τα συναρμολογώ.

Τα μπισκοτάκια μου είναι έτοιμα!