
Μπισκοτάκια με μαρμελάδα, της Μιρέλας Αντωνιάδου
Υλικά
Για τα μπισκότα:
1 βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου,
1 φαρίνα,
1 αυγό,
3 βανίλιες,
100 γρ. ζάχαρη άχνη
Για τη διακόσμηση:
200 γρ. ζάχαρη άχνη,
μαρμελάδα βύσσινο ή ροδάκινο

Εκτέλεση
Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί με κουτάλι, για να φτιάξω τη ζύμη για τα μπισκότα.
Τα βάζω 1/2 ώρα στο ψυγείο να σφίξουν.
Με κουπ-πατ κάνω τα σχέδια.
Ψήνω για 15΄ σε μέτρια θερμοκρασία.
Αμέσως μόλις τα βγάλω, πριν κρυώσουν, βάζω στο ολόκληρο μπισκότο λίγη μαρμελάδα και στο άλλο ζάχαρη άχνη και τα συναρμολογώ.
Τα μπισκοτάκια μου είναι έτοιμα!