
Το μοσχάρι στα φαγητά δημιουργούν πιάτα μοναδικά και ανεπανάληπτα. Οι συνταγές με μοσχάρι εκτελούνται με ποικίλους τρόπους, και εδώ θα βρείτε τις κορυφαίες συνταγές για να το απολαύσετε όπως του...
Το μοσχάρι στα φαγητά δημιουργούν πιάτα μοναδικά και ανεπανάληπτα. Οι συνταγές με μοσχάρι εκτελούνται με ποικίλους τρόπους, και εδώ θα βρείτε τις κορυφαίες συνταγές για να το απολαύσετε όπως του...
Για να φτιάξουμε τα μοσχαρίσια μάγουλα με μανέστρα, αφαιρούμε το περισσότερο λίπος από τα μάγουλα.Κόβουμε σε μέγεθος μπουκιάς.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι στην κατσαρόλα Αυτό το ψητό κατσαρόλας θα χαλάσει κόσμο. Εύκολη συνταγή της Αργυρώς για να φτιάξετε τέλειο μοσχάρι στην κατσαρόλα σαν...
ΜαγείρεψεΦιλέτο μοσχάρι πιπεράτο στο τηγάνι Οι λάτρεις του καλού κρέατος θα λατρέψουν αυτή τη συνταγή. Η Αργυρώ έχει τον τρόπο να φτιάξετε...
ΜαγείρεψεΜοσχαρίσια μάγουλα Μια εύκολη συνταγή της Αργυρώς για να φτιάξετε μοσχαρίσια μάγουλα στη κατσαρόλα με λαχανικά. Το μυστικό επιτυχίας του φαγητού, είναι...
ΜαγείρεψεΜοσχαρίσιες μπριζόλες στο φούρνο Αν ψάχνεις ιδέες για το κυριακάτικο τραπέζι σου, αυτές οι μοσχαρίσιες μπριζόλες στο φούρνο της Αργυρώς είναι η...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι τας κεμπάπ Η κλασική αυθεντική συνταγή για μοσχάρι τας κεμπάπ από την Αργυρώ. Μοσχαρίσια κομμάτια κρέατος μαγειρεμένα σε κόκκινη σάλτσα με...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι σούπα με λαχανικά Αυτή η χειμωνιάτικη συνταγή της Αργυρώς θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.
ΜαγείρεψεΜακαρόνια με κιμά και όλα τα μυστικά επιτυχίας Από τα πιο καθημερινά φαγητά που αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους και θυμίζουν τις...
ΜαγείρεψεΣυκώτι μοσχαρίσιο στο τηγάνι Το συκώτι πρέπει να βρίσκεται στη διατροφή μας και ειδικά το μοσχαρίσιο, καθώς είναι πολύ θρεπτικό. Για να...
ΜαγείρεψεΈνα κλασικό κυριακάτικο, παραδοσιακό φαγητό που όλοι αγαπάμε. Μαλακό μοσχαράκι στο φούρνο, με σπυρωτό ζουμερό κριθαράκι και ντομάτα.
ΜαγείρεψεΜοσχάρι στο φούρνο Μια σπιτική και οικογενειακή συνταγή της Αργυρώς για πεντανόστιμο μοσχάρι στο φούρνο που θα τρελάνει κόσμο. Περάστε πρώτα το...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι με δαμάσκηνα Αν ψάχνετε μία εύκολη συνταγή για το γιορτινό τραπέζι της Πρωτοχρονιάς ή των Χριστουγέννων, το μοσχάρι με δαμάσκηνα είναι...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι με λαχανικά στο φούρνο, κόβουμε πρώτα το κρέας σε μεγάλα κομμάτια.Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές από το συνολικό ελαιόλαδο και...
ΜαγείρεψεΗ διάσημη γαλλική συνταγή μοσχάρι μπουργκινιόν, είναι χρονοβόρα αλλά αξίζει ο κόπος να την δοκιμάσετε! Το μοσχάρι μπουργκινιόν είναι ένα είδος γαλλικού...
ΜαγείρεψεΗ τσούκα Ρόδου, είναι μια εύκολη παραδοσιακή συνταγή για μοσχάρι με πλιγούρι και τραχανά στη γάστρα. Παραδοσιακά γίνεται με κατσικάκι, αλλά και με μοσχαράκι...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι Χριστουγεννιάτικο φανταστικό Αναρωτιέστε "τι να μαγειρέψω τα Χριστούγεννα"; Το χριστουγεννιάτικο μοσχάρι στην κατσαρόλα με δαμάσκηνα και μανιτάρια είναι η απάντηση για...
ΜαγείρεψεΓια το κεϊμά γιαουρτλού, κομματιάζουμε πρώτα τις πίτες.Ψήνουμε τις πίτες για 10΄, να ροδίσουν, στους 200 βαθμούς C, σε αέρα, στη...
ΜαγείρεψεΓια το χουνκιάρ μπεγιεντί, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε δυνατή φωτιά λίγα λίγα τα κομμάτια του κρέατος για να...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχαρι με κολοκυθακια, συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά μας. Στη συνέχεια για το μοσχαρι με κολοκυθακια στην κατσαρόλα, ετοιμάζουμε πρώτα τα...
ΜαγείρεψεΤέτοια νοστιμιά σίγουρα δεν έχετε ξαναφάει. Μοσχάρι κατσαρόλας με λαχανικά σαν κανένα άλλο! Τη δοκίμασα στη Λάρισα στο «Το μαγειρείο της...
ΜαγείρεψεΓια το steak sandwich ετοιμάζουμε πρώτα τα καραμελωμένα κρεμμύδια. Διαλέγουμε μεγάλα, κόκκινα κρεμμύδια, αφαιρούμε τις φλούδες και το πρώτο ντύμα τους. Με...
ΜαγείρεψεΑυτά τα αφράτα κεφτεδάκια ελληνικά με φέτα και ντομάτα, έχουν τη γεύση της χωριάτικης σαλάτας, που νομίζω ότι είναι και ο τέλειος...
ΜαγείρεψεΓια τα μαροκινά κεφτεδάκια,βάζουμε όλα τα υλικά, σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε πολύ μικρά κεφτεδάκια στρογγυλά και...
ΜαγείρεψεΓια το πιπεράτο φιλέτο μοσχάρι με δαμάσκηνα,Ζεσταίνουμε πρώτα τη μαυροδάφνη σε κατσαρόλα. Ρίχνουμε μέσα τα δαμάσκηνα. Σκεπάζουμε την...
ΜαγείρεψεΓια τη μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα στο φούρνο Αφήνουμε τη μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα και τη δένουμε.Την αλείφουμε με λίγο...
ΜαγείρεψεΓια τα involtini, απλώνουμε το μοσχάρι πάνω στο ξύλο κοπής. Με την παλάμη μας το χτυπάμε να πλατύνει και να γίνει...
Μαγείρεψε