
Γλυκά με παντεσπάνι είναι δημιουργίες που σου παίρνουν το μυαλό. Ο συνδυασμός του παντεσπάνι με κρέμες διαφόρων γεύσεων που αλείφονται από πάνω είναι σκέτη μαγεία. Συνταγές μοναδικές από την...
Γλυκά με παντεσπάνι είναι δημιουργίες που σου παίρνουν το μυαλό. Ο συνδυασμός του παντεσπάνι με κρέμες διαφόρων γεύσεων που αλείφονται από πάνω είναι σκέτη μαγεία. Συνταγές μοναδικές από την...
Ο χριστουγεννιάτικος κορμός είναι το ωραιότερο γλυκό που θα μπορούσατε να σερβίρετε στο γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων. Μία εύκολη συνταγή από...
ΜαγείρεψεΤο καλύτερο κέικ με μερέντα που θα σας ξετρελάνει! Μια συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε για τους λάτρεις της μερέντας.
ΜαγείρεψεΣυνταγή για τούρτα κωκ με γλάσο σοκολάτας, σπιτική γεύση που μας γυρίζει στα παιδικά μας χρόνια. Αφράτο παντεσπάνι, πλούσια κρέμα και...
ΜαγείρεψεΚέικ με ζαχαρούχο ή αλλιώς tres leches γλυκό με το ιδιαίτερο σιρόπι, όσο πιο πολύ μείνει στο ψυγείο τόσο πιο ωραίο θα...
ΜαγείρεψεΓια την εύκολη τούρτα μερέντα, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160°C στον αέρα ή στους 170°C στις αντιστάσεις. Ξεκινώντας να φτιάξουμε την...
ΜαγείρεψεΌλα τα υλικά για το red velvet cake από την Αργυρώ πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Αυτή η συνταγή για...
ΜαγείρεψεΓια το παντεσπάνι σοκολάτας, όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, εκτός από τις σταγόνες σοκολάτας που πρέπει να είναι κρύες.Θα...
ΜαγείρεψεΓια το τιραμισού με παντεσπάνι, συγκεντρώνουμε πρώτα τα υλικά που θα χρειαστούμε στη συνταγή. Για το τιραμισού με παντεσπάνι από την...
ΜαγείρεψεΕτοιμάζουμε πρώτα την κρέμα τυριού για το σοκολατένιο ρολό. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος μαζί με την άχνη στο μίξερ, μέχρι να...
ΜαγείρεψεΓια το παντεσπάνι σοκολάτας Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 165 βαθμούς C στον αέρα. Βουτυρώνουμε και ντύνουμε με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος 3 ταψάκια...
ΜαγείρεψεΦανταστικός κορμός αφράτος με φράουλα και σοκολάτα που θα σας ξετρελάνει όλους! Ξεκινάμε τη συνταγή πρώτα με το παντεσπάνι. Για το παντεσπάνι...
ΜαγείρεψεΓια το μαμαδίστικο γλυκό ψυγείου, φτιάχνουμε πρώτα το παντεσπάνι. Ξεκινάμε τη συνταγήΚοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Λιώνουμε τη σοκολάτα...
ΜαγείρεψεΤούρτα μους σοκολάτα Η πιο ωραία τούρτα μους σοκολάτα! Θα τους εντυπωσιάσετε όλους με αυτή τη συνταγή! Για την τούρτα με παντεσπάνι σοκολάτας...
ΜαγείρεψεΓια το παντεσπάνι Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ με το σύρμα το βούτυρο με τη...
ΜαγείρεψεΓια το παντεσπάνι Όλα τα υλικά για την τούρτα λεμόνι, πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160ºC στον...
ΜαγείρεψεΌλα τα υλικά για την τούρτα φράουλα, πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικινκ, το αλάτι, σε μπολ....
Μαγείρεψε