Μπακαλιάρος φιλέτο με απαλή σκορδαλιά και ψητά παντζάρια
Μια εκπληκτική συνταγή για φιλέτο μπακαλιάρου που συνδυάζει τηγανητό ψάρι με κρεμώδη σκορδαλιά και ψητά παντζάρια.
ΜαγείρεψεΓιουβέτσι με θαλασσινά
Γιουβέτσι με θαλασσινά μαγειρεμένο με κριθαράκι, γαρίδες, χταπόδι και πλούσιο σε γεύση ζωμό θαλασσινών. Συμπυκνώνοντας τα αρώματα των θαλασσινών στο ζωμό...
ΜαγείρεψεΧταπόδι ψητό στο αλουμινόχαρτο
Χταπόδι ψητό στο αλουμινόχαρτο Για να φτιάξουμε το χταπόδι ψητό στο αλουμινόχαρτο, καθαρίζουμε πρώτα το χταπόδι και το βάζουμε ολόκληρο μέσα σε ένα μπολ....
Μαγείρεψε