
Η γάστρα είναι το μαγειρικό σκεύος που καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία να κάνει το φαγητό μας “λουκούμι”. Το μαγείρεμα στη γάστρα είναι αργό και αναδεικνύει τα αρώματα και τις γεύσεις του...
Η γάστρα είναι το μαγειρικό σκεύος που καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία να κάνει το φαγητό μας “λουκούμι”. Το μαγείρεμα στη γάστρα είναι αργό και αναδεικνύει τα αρώματα και τις γεύσεις του...
Αγκινάρες λεμονάτες με πατάτες, ελαιόλαδο και μάραθο. Δοκιμάστε οπωσδήποτε αυτή τη συνταγή και θα με θυμηθείτε.
ΜαγείρεψεΚουνέλι στιφάδο Η πιο απλή συνταγή για πεντανόστιμο στιφάδο από την Αργυρώ. Όπως το φτιάχνουν στην Πάρο, χωρίς τηγάνι και πολύ λάδι...
ΜαγείρεψεΜια συνταγή της Αργυρώς για αγριογούρουνο με δαμάσκηνα. Μάθετε πώς να μαγειρέψετε σωστά το αγριογούρουνο στη γάστρα και όλα τα μυστικά...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι στο φούρνο Μια σπιτική και οικογενειακή συνταγή της Αργυρώς για πεντανόστιμο μοσχάρι στο φούρνο που θα τρελάνει κόσμο. Περάστε πρώτα το...
ΜαγείρεψεΗ μαρινάδα στο μαγείρεμα του κρέατος είναι το Α και Ω. Φτιάξτε το χοιρινό στη γάστρα από την Αργυρώ και θα...
ΜαγείρεψεΗ τσούκα Ρόδου, είναι μια εύκολη παραδοσιακή συνταγή για μοσχάρι με πλιγούρι και τραχανά στη γάστρα. Παραδοσιακά γίνεται με κατσικάκι, αλλά και με μοσχαράκι...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε να φτιάξουμε ρεβύθια και φακές με μελιτζάνες στη γάστρα, έχοντας ήδη έτοιμα, βρασμένα τα ρεβύθια. Βράζουμε τις φακές σε νερό για...
ΜαγείρεψεΓια το τουρλού στο φούρνο, την παραδοσιακή σοφαγάδα στη γάστρα, μπορούμε να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε κάποιο λαχανικό στο τουρλού συνταγή...
ΜαγείρεψεΓια την κοκκινιστή φασολάδα με λουκάνικο, βράζουμε πρώτα τα φασόλια, χωρίς να τα έχουμε μουλιάσει, σε κατσαρόλα με μπόλικο κρύο νερό...
ΜαγείρεψεΑυτό το εύκολο ψωμί στη γάστρα σε 10 λεπτά, είναι από τα αγαπημένα μου.Θα ζυμώσουμε σε ένα βαθύ ταψί ή σε λεκάνη...
ΜαγείρεψεΡεβύθια με μελιτζάνες Για τα ρεβύθια με μελιτζάνες στο φούρνο, θα χρησιμοποιήσουμε τα μαγειρεμένα ρεβύθια που περίσσεψαν. Το σιγομαγείρεμα στη γάστρα τους δίνει...
ΜαγείρεψεΓια το κοκκινιστό κοτόπουλο στιφάδο στη γάστρα, κόβουμε πρώτα το κοτόπουλο σε 5-6 μερίδες. Το πλένουμε καλά, του ρίχνουμε λίγο ξύδι και...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε το γλυκόξινο κοτόπουλο με αποξηραμένα φρούτα, κόβωντας το κοτόπουλο σε κομμάτια. Το πλένουμε και το σκουπίζουμε πολύ καλά με απορροφητικό...
ΜαγείρεψεΓια το ψωμί εύκολο χωρίς ζύμωμα, αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα. Το ψωμί εύκολο χωρίς ζύμωμα, χωριάτικο και σπιτικό, είναι...
ΜαγείρεψεΠόση γεύση από Ελληνικά νησιά έχουν αυτά τα ρεβύθια φούρνου! Δεν νομίζω να υπάρχει παιδί που να λάτρεψε τα ρεβύθια φούρνου όσο...
ΜαγείρεψεΓια τις φακες συνταγη της γιαγιας με χταποδι, αυτό το παραδοσιακό και συνάμα πρωτότυπο φαγητό, βράζουμε πρώτα τις φακες σε μπόλικο νερό...
ΜαγείρεψεΓια το αρνί στη γάστρα με πατάτες,Ψιλοκόβουμε πρώτα το σκόρδο με το μπέικον, τη ρίγανη και το δεντρολίβανο. ...
ΜαγείρεψεΓια το ζουμερό βοδινό στη γάστρα, θα χρησιμοποιήσουμε μικρή γάστρα που να μπαίνει στο μάτι της κουζίνας ή κατσαρόλα που να μπαίνει...
ΜαγείρεψεΓια το λεμονάτο κατσικάκι στη γάστρα, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς C στις αντιστάσεις. Μπορούμε να βάλουμε ολόκληρο το κομμάτι...
ΜαγείρεψεΑλατοπιπερώνουμε το μοσχαρίσιο κότσι και το ταμπονάρουμε με αλεύρι. Θα χρησιμοποιήσουμε ταψί ή γάστρα που να μπαίνει στο μάτι της κουζίνας.Ζεσταίνουμε...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε να φτιάξουμε το αρνίσιο μπούτι στο φούρνο, βάζοντας πρώτα το ελαιόλαδο σε λαμαρίνα. Την τοποθετούμε στο φούρνο στους 250°C στις...
ΜαγείρεψεΓια το χοιρινό με κολοκύθα, καθαρίζουμε πρώτα την κολοκύθα από τη φλούδα, τους σπόρους και τις ίνες. Στη συνέχεια την κόβουμε...
ΜαγείρεψεΧοιρινό με μουστάρδα, ένας συνδυασμός του ονείρου, με πλούσια σάλτσα, σιγομαγειρεμένο στη γάστρα. Τυλίγουμε το θυμάρι, το μαϊντανό και το πιπέρι...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε να φτιάξουμε το κοτόπουλο στη γάστρα, βράζοντας το κοτόπουλο σε κατσαρόλα για 4΄.Σε ρηχή κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3΄....
ΜαγείρεψεΓια το γλυκόξινο κοτόπουλο στη γάστρα, αφήνουμε πρώτα το πουλερικό να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, τουλάχιστον για 30'. Το σκουπίζουμε πολύ καλά...
Μαγείρεψε