Κορόνα με βασιλική γέμιση και σάλτσα μήλου
Πρώτα φτιάχνουμε τη γέμιση για το Χριστουγεννιάτικο χοιρινό καρέ με σάλτσα μήλου. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε το θυμάρι, το φασκόμηλο...
ΜαγείρεψεΠρώτα φτιάχνουμε τη γέμιση για το Χριστουγεννιάτικο χοιρινό καρέ με σάλτσα μήλου. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε το θυμάρι, το φασκόμηλο...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι νουά κατσαρόλας, ξεπλένουμε πρώτα τα μανιτάρια και τα βάζουμε σε μπολ. Καλύπτουμε με ζεστό νερό και αφήνουμε να...
ΜαγείρεψεΠασπαλίζουμε το κρέας με λίγο αλεύρι. Τινάζουμε τα κομμάτια, να φύγει το περιττό.Ζεσταίνουμε τις 4 κ.σ. από το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε να φτιάξουμε το χοιρινό με σάλτσα μήλου, καθαρίζοντας πρώτα με ένα κοφτερό μαχαίρι το κρέας από τις μεμβράνες του. Στη...
Μαγείρεψε