Λικέρ με δυόσμο και μέντα
Πλένουμε τα μυρωδικά και τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί, να στραγγίσουν. Τα τοποθετούμε σε γυάλινο βάζο που να σφραγίζει καλά και...
ΜαγείρεψεΠλένουμε τα μυρωδικά και τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί, να στραγγίσουν. Τα τοποθετούμε σε γυάλινο βάζο που να σφραγίζει καλά και...
ΜαγείρεψεΓια το μείγμα μπαχαρικών τίκα μασάλα, ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και αποθηκεύστε το σπιτικό σας μπαχαρικό, σε στεγανό δοχείο μακριά...
ΜαγείρεψεΓια τη σπιτική γρανίτα φράουλα, συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά που θα χρειαστούμε για τη συνταγή μας. Στη συνέχεια για τη σπιτική...
ΜαγείρεψεΒάζουμε τις φράουλες για λίγα λεπτά σε μπολ με νερό. Μετά τις πλένουμε καλά μία μία και αφαιρούμε το κοτσάνι. Αν...
ΜαγείρεψεΜους σοκολάτας με σοκολάτα μένταςΨιλοκόβουμε σε τρίμματα τη σοκολάτα. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος (35%) στο μίξερ, σε παχύρρευστη μορφή. Την...
Μαγείρεψε