Μπακαλιάρος με τραγανό κουρκούτι
Μπακαλιάρος τηγανητός με κουρκούτι, σχεδόν αέρινο. Αυτόν τον μπακαλιάρο τηγανητό πρέπει να τον δοκιμάσετε όλοι! Είναι καταπληκτικός!
ΜαγείρεψεΜπακαλιάρος τηγανητός με κουρκούτι, σχεδόν αέρινο. Αυτόν τον μπακαλιάρο τηγανητό πρέπει να τον δοκιμάσετε όλοι! Είναι καταπληκτικός!
ΜαγείρεψεΓαριδομακαρονάδα της γιαγιάς, αξία ανεκτίμητη. Μια εύκολη και απλή συνταγή χωρίς πολλά υλικά που θα σου δώσει ένα πεντανόστιμο και ολόφρεσκο πιάτο....
ΜαγείρεψεΓια τις γαριδες με λεμονάτη σάλτσα μουστάρδας και ούζο,Κρατάμε τις γαριδες με το κέλυφος. Καθαρίζουμε το φινόκιο και το κόβουμε...
ΜαγείρεψεΓια την παραδοσιακή μαραθόπιτα ετοιμάζουμε πρώτα τη γέμιση για να κρυώσει. Μπορούμε να κάνουμε μια μεγάλη μαραθόπιτα λεπτή ή μικρά μαραθοπιτάκια.Πλένουμε το μάραθο και τα...
ΜαγείρεψεΗ γιαουρτίνη Πελοποννήσου είναι μία συγκλονιστική σιροπιαστή γιαουρτόπιτα. Γλυκιά γιαουρτίνη συναντούμε επίσης στην Αιτωλοακαρνανία, στην Στερεά Ελλάδα αλλά και στα νησιά...
ΜαγείρεψεΜέσα σε αυτή τη μακαρονάδα με θαλασσινά, είναι κρυμμένη όλη η νοστιμιά και τα αρώματα της θάλασσας.
ΜαγείρεψεΓια τους χταποδοκεφτέδες, βάζουμε πρώτα το χταπόδι σε μία κατσαρόλα. Το καλύπτουμε με νερό και το αφήνουμε να σιγοβράζει μέχρι να...
ΜαγείρεψεΓια τα μύδια πιλάφι Θα χρειαστούμε ένα κιλό φρέσκα μαύρα μύδια με το κέλυφος, καθαρισμένα και πλυμένα. Δείτε πως να τα καθαρίσετε...
ΜαγείρεψεΓια τα παραδοσιακά ξεροτήγανα από τους Λειψούς, φτιάχνουμε μια ντελικάτη ζύμη με αυγά.Σε ένα μπολ, βάζουμε τα αυγά, τις βανίλιες,...
ΜαγείρεψεΓια τη μαεριά, το παραδοσιακό νηστίσιμο γλυκό από την Κω, χρειάζεστε λίγα απλά υλικά και ελάχιστο χρόνο.Βάζουμε στην κατσαρόλα τη ζάχαρη,...
ΜαγείρεψεΓια το συκοπάστελο και τη συκομαΐδα, επιλέγουμε σύκα φρεσκοαποξηραμένα, καλής ποιότητας, που να είναι σχετικά πιο μαλακά και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ...
ΜαγείρεψεΓια τα κουλουράκια με πετιμέζι,Σε μία μεγάλο μπολ ενώνουμε το πετιμέζι, το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, την κανέλα, το γαρίφαλο...
ΜαγείρεψεΓια την καραβιδομακαρονάδα καθαρίζουμε το σώμα από τις καραβίδες και αφήνουμε το κεφάλι επάνω. Αφαιρούμε με προσοχή το έντερο. Ζεσταίνουμε το...
ΜαγείρεψεΓια τα νησιώτικα κεφτεδάκια με ούζο, βάζουμε σε μια λεκάνη τον κιμά και τον περιχύνουμε με το ξίδι και το ούζο....
Μαγείρεψε