Υλικά
Εξοπλισμός
Σουρωτήρι
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε την αλμύρα αφαιρώντας τυχόν σκληρά κοτσάνια.
- Την πλένουμε πολύ καλά και τη στραγγίζουμε σε σουρωτήρι.
- Κόβουμε το λουκάνικο σε χοντρές φέτες.
- Στάζουμε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρουμε το λουκάνικο για 2 λεπτά να ροδίσει ελαφρά.
- Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και το σκόρδο και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
- Συμπληρώνουμε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο ακόμα, προσθέτουμε την αλμύρα και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε για 2 λεπτά να πιούν υγρά τους.
- Πασπαλίζουμε με το μάραθο (ή τον άνηθο), αλάτι και πιπέρι και αποσύρουμε.
- Μοιράζουμε την τριμμένη φέτα σε δύο πιάτα.
- Σερβίρουμε από πάνω το μείγμα της αλμύρας σε λόφο με το λίγο ζωμό που έχει μείνει στο τηγάνι.
- Γαρνίρουμε στην κορυφή με αυγό ποσέ.
- Εναλλακτικά, συνοδεύουμε το πιάτο με βραστά μελάτα αυγά ή μάτια και, σε κάθε περίπτωση, με ζυμωτό ψωμί.