Αρνάκι με ανθόγαλο (του βοσκού)

Αρνάκι με ανθόγαλο, μία μοναδική συνταγή από τον Πολιτιστικό – Μορφωτικό – Αναπτυξιακό Σύλλογο Κρίτσας «Λατώ».

Εύκολη
0:40

8

10 λεπτά

30 λεπτά

Αρνάκι με ανθόγαλο στην κατσαρόλα

Υλικά

Εξοπλισμός

Κατσαρόλα

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε με μαχαίρι πρώτα το κρέας μας σε μερίδες.
  2. Το βάζουμε στην κατσαρόλα με το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να βγάλει τα ζουμιά του και να μαλακώσει. Αν θέλει λίγο ψήσιμο ακόμα, προσθέτουμε ένα ποτήρι κρασί.
  3. Μόλις ψηθεί βάζουμε το ανθόγαλο (τσίπα), το ανακατεύουμε και το σερβίρουμε ζεστό.
  4. Για το αρνάκι με ανθόγαλο μπορούμε να αντικαταστήσουμε το ανθόγαλο με στραγγιστό γιαούρτι.
Απόρρητο