Για το αρνάκι με ανθόγαλο
Κόβουμε με μαχαίρι πρώτα το κρέας μας σε μερίδες.
Το βάζουμε στην κατσαρόλα με το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να βγάλει τα ζουμιά του και να μαλακώσει. Αν θέλει λίγο ψήσιμο ακόμα, προσθέτουμε ένα ποτήρι κρασί.
Μόλις ψηθεί βάζουμε το ανθόγαλο (τσίπα), το ανακατεύουμε και το σερβίρουμε ζεστό.
Για το αρνάκι με ανθόγαλο μπορούμε να αντικαταστήσουμε το ανθόγαλο με στραγγιστό γιαούρτι.