Εκτέλεση
Ξεκινάμε να φτιάξουμε το αρνάκι με ανθόγαλο,
κόβοντας πρώτα το κρέας μας σε μερίδες. Το βάζουμε στην κατσαρόλα με το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να βγάλει τα ζουμιά του και να μαλακώσει. Αν θέλει λίγο ψήσιμο ακόμα, προσθέτουμε ένα ποτήρι κρασί. Μόλις ψηθεί βάζουμε το ανθόγαλο (τσίπα), το ανακατεύουμε και το σερβίρουμε ζεστό. Για το αρνάκι με ανθόγαλο μπορούμε να αντικαταστήσουμε το ανθόγαλο με στραγγιστό γιαούρτι.
Διαβάστε και όλα τα μυστικά μου για να μαγειρεύετε σωστά το αρνί κομμάτι – κομμάτι.