Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι.
Σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι για 3 λεπτά, προσθέτουμε τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 λεπτά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τη ντομάτα και τον πελτέ και σιγοβράζουμε για 8-10 λεπτά.
Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι και προσθέτουμε την πάπρικα και τη ζάχαρη.
Προαιρετικά προσθέτουμε πιπέρι καγιέν ή λίγο μπούκοβο.
Αν θέλουμε σε αυτό το σημείο προσθέτουμε λίγα τρίμματα φέτας.
Σπάμε τα αυγά ένα-ένα μέσα σε ένα μπολ.
Στη συνέχεια τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι.
Αφήνουμε τα αυγά να σιγοβράσουν μέσα στην υπέροχη σάλτσα για λίγα λεπτά.
Ανάλογα βέβαια αν προτιμάτε τον κρόκο μελάτο ή σφιχτό παρατείνετε ή μειώνετε τον χρόνο μαγειρέματος.
Τέλος πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα τρυφερά φύλλα (πράσινα) των φρέσκων κρεμμυδιών.
Σερβίρουμε με ψωμί και φέτα για ολοκληρωμένη απόλαυση!